Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Gaziantep Orman Yangını - Gaziantep'te çıkan orman yangını söndürüldü | TRT Haber ... - İddiaya göre, keklik mahallesi'nin dağlık alanlarındaki orman bölgesinde bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.

Gaziantep Orman Yangını - Gaziantep'te çıkan orman yangını söndürüldü | TRT Haber ... - İddiaya göre, keklik mahallesi'nin dağlık alanlarındaki orman bölgesinde bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.. Gaziantep'te dülük tabiat parkı'ndaki televizyon ve gsm vericilerinin bulunduğu bölgede çıkan yangın korkuttu. Örtü yangını olarak başlayan yangında az sayıda ağaç da zarar gördü. İslahiye orman i̇şletme müdürlüğü ekipleri,şatırhöyük mahallesi kırsalındaçıkan yangını kısa sürede kontrol. Gaziantep'te henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan orman yangını havadan ve karadan yapılan müdahale ile söndürüldü. Sakinlerinin ihbarı ile olay yerine orman bölge müdürlüğü ve gaziantep büyükşehir belediyesi i̇tfaiyesi ekipleri sevk edildi.

Gaziantep'in i̇slahiye ilçesinde, ormanlık alanda çıkan yangında 1 hektarlık alan zarar gördü. Gaziantep'in nizip ilçesinde orman yangını çıktı. Kahramanmaraş'ta 2020 yılının ilk 9 ayında 72 orman yangını meydana gelirken, yüzlerce hektarlık alan zarar gördü. Gaziantep'in nurdağı ilçesi ıkan orman yangınında yaklaşık 20 dönümlük ormanlık alan kül oldu. Yangını söndürme çalışmaları devam ediyor.

Son dakika haberi! Gaziantep'te orman yangını - Gaziantep
Son dakika haberi! Gaziantep'te orman yangını - Gaziantep from foto.haberler.com
Kahramanmaraş'ta 2020 yılının ilk 9 ayında 72 orman yangını meydana gelirken, yüzlerce hektarlık alan zarar gördü. Gaziantep'in nizip ilçesinde orman yangını çıktı. Şahinbey ilçesi yeşilkent ormanı'nda henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Gaziantep'in nurdağı ilçesi ıkan orman yangınında yaklaşık 20 dönümlük ormanlık alan kül oldu. Örtü yangını olarak başlayan yangında az sayıda ağaç da zarar gördü. Gaziantep dülük baba ormanlarında yangın çıktı. Ve ekiplerin yetersiz kalması üzerine gaziantep, kahramanmaraş ve kilis orman i̇şletme müdürlüklerine. İslahiye orman i̇şletme müdürlüğü ekipleri,şatırhöyük mahallesi kırsalındaçıkan yangını kısa sürede kontrol.

İhbar üzerine bölgeye giden gaziantep büyükşehir belediyesi ve orman bölge müdürlüğüne bağlı itfaiye ekipleri çalışma başlattı.

08 haziran 2020 pazartesi 15:58. Gaziantep'te henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan orman yangını havadan ve karadan yapılan müdahale ile söndürüldü. Gaziantep'in nizip ilçesinde orman yangını çıktı. Gaziantep'in i̇slahiye ilçesinde çıkan yangında yaklaşık 2 hektarlık kızılçam ormanı zarar gördü. Alınan bilgiye göre, dülükbaba ormanı'nda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. İddiaya göre, keklik mahallesi'nin dağlık alanlarındaki orman bölgesinde bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Gaziantep'te akbulut mahallesi kırsalında bulunan ormanlık alanda, öğleden sonra yangın çıktı. İhbar üzerine bölgeye giden gaziantep büyükşehir belediyesi ve orman bölge müdürlüğüne bağlı itfaiye ekipleri çalışma başlattı. Gaziantep'te dülük tabiat parkı'ndaki televizyon ve gsm vericilerinin bulunduğu bölgede çıkan yangın korkuttu. Alınan bilgiye göre, hamidiye mahallesi. Yangını söndürme çalışmaları devam ediyor. Haberler gaziantep haberleri gaziantep'teki orman yangını söndürüldü. Gaziantep'in nizip ilçesinde orman yangını çıktı.

İhbar üzerine bölgeye giden gaziantep büyükşehir belediyesi ve orman bölge müdürlüğüne bağlı itfaiye ekipleri çalışma başlattı. Sakinlerinin ihbarı ile olay yerine orman bölge müdürlüğü ve gaziantep büyükşehir belediyesi i̇tfaiyesi ekipleri sevk edildi. Genel ve detay görüntüler (kj: Alınan bilgiye göre, hamidiye mahallesi. İslahiye orman i̇şletme müdürlüğü ekipleri,şatırhöyük mahallesi kırsalındaçıkan yangını kısa sürede kontrol.

Gaziantep'te orman yangını - Haber
Gaziantep'te orman yangını - Haber from foto.haberler.com
Gaziantep'in nizip ilçesinde orman yangını çıktı. Gaziantep'in nizip ilçesinde çıkan ve 15 dönüm alanda etkili olan orman yangını kontrol altına alındı.söğütlü mahallesi taşbaş mevkisindeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın. Sakinlerinin ihbarı ile olay yerine orman bölge müdürlüğü ve gaziantep büyükşehir belediyesi i̇tfaiyesi ekipleri sevk edildi. Gaziantep'te henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan orman yangını havadan ve karadan yapılan müdahale ile söndürüldü. İhbar üzerine bölgeye giden gaziantep büyükşehir belediyesi ve orman bölge müdürlüğüne bağlı itfaiye ekipleri çalışma başlattı. İddiaya göre, sam mahallesi\'nde ekinlerden sonra başlatılan anız yangını ormana sıçradı. Sakinlerinin ihbarı ile olay yerine orman bölge müdürlüğü ve gaziantep büyükşehir belediyesi i̇tfaiyesi ekipleri sevk edildi. Örtü yangını olarak başlayan yangında az sayıda ağaç da zarar gördü.

Gaziantep'te dülük tabiat parkı'ndaki televizyon ve gsm vericilerinin bulunduğu bölgede çıkan yangın korkuttu.

Yangını söndürme çalışmaları devam ediyor. Gaziantep'in nurdağı ilçesinde ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Gaziantep'in nurdağı ilçesi ıkan orman yangınında yaklaşık 20 dönümlük ormanlık alan kül oldu. İhbar üzerine bölgeye giden gaziantep büyükşehir belediyesi ve orman bölge müdürlüğüne bağlı itfaiye ekipleri çalışma başlattı. Gaziantep'te henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan orman yangını havadan ve karadan yapılan müdahale ile söndürüldü. İddiaya göre, keklik mahallesi'nin dağlık alanlarındaki orman bölgesinde bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. İslahiye orman i̇şletme müdürlüğü ekipleri,şatırhöyük mahallesi kırsalındaçıkan yangını kısa sürede kontrol. Örtü yangını olarak başlayan yangında az sayıda ağaç da zarar gördü. Şahinbey ilçesi yeşilkent ormanı'nda henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Haberler gaziantep haberleri gaziantep'teki orman yangını söndürüldü. Ve ekiplerin yetersiz kalması üzerine gaziantep, kahramanmaraş ve kilis orman i̇şletme müdürlüklerine. Gaziantep'in i̇slahiye ilçesinde çıkan yangında yaklaşık 2 hektarlık kızılçam ormanı zarar gördü. Alınan bilgiye göre, hamidiye mahallesi.

Örtü yangını olarak başlayan yangında az sayıda ağaç da zarar gördü. İhbar üzerine bölgeye giden gaziantep büyükşehir belediyesi ve orman bölge müdürlüğüne bağlı itfaiye ekipleri çalışma başlattı. Gaziantep'in nizip ilçesinde orman yangını çıktı. Gaziantep'in nurdağı ilçesi ıkan orman yangınında yaklaşık 20 dönümlük ormanlık alan kül oldu. Haberin videosunu i̇zlemek i̇çin tıklayınız.

Gaziantep'te etkili olan dumanlı hava kentte orman yangını ...
Gaziantep'te etkili olan dumanlı hava kentte orman yangını ... from static.daktilo.com
Şahinbey ilçesi yeşilkent ormanı'nda henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Sakinlerinin ihbarı ile olay yerine orman bölge müdürlüğü ve gaziantep büyükşehir belediyesi i̇tfaiyesi ekipleri sevk edildi. Genel ve detay görüntüler (kj: Haberin videosunu i̇zlemek i̇çin tıklayınız. Ve ekiplerin yetersiz kalması üzerine gaziantep, kahramanmaraş ve kilis orman i̇şletme müdürlüklerine. Kahramanmaraş'ta 2020 yılının ilk 9 ayında 72 orman yangını meydana gelirken, yüzlerce hektarlık alan zarar gördü. İddiaya göre, keklik mahallesi'nin dağlık alanlarındaki orman bölgesinde bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. 01 ağustos 2020 cumartesi, 14:33.

08 haziran 2020 pazartesi 15:58.

Alevlere orman i̇şletme müdürlüğü'ne bağlı 2 helikopter, 20 arazöz, 3 iş. Örtü yangını olarak başlayan yangında az sayıda ağaç da zarar gördü. Gaziantep'te çıkan orman yangını, ekiplerin müdahalesiyle söndürüldü. 24 eylül 2020 perşembe 15:23. 08 haziran 2020 pazartesi 15:58. İddiaya göre, keklik mahallesi'nin dağlık alanlarındaki orman bölgesinde bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Gaziantep'te henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan orman yangını havadan ve karadan yapılan müdahale ile söndürüldü. Genel ve detay görüntüler (kj: Gaziantep'in nurdağı ilçesi ıkan orman yangınında yaklaşık 20 dönümlük ormanlık alan kül oldu. Bölgeye itfaiye ekiplerinin yanı sıra çok sayıda su tankları, iş makineleri ve helikopter sevk edildi. Haberler gaziantep haberleri gaziantep'teki orman yangını söndürüldü. Yangını söndürme çalışmaları devam ediyor. Gaziantep'in nizip ilçesinde orman yangını çıktı.

Alınan bilgiye göre, hamidiye mahallesi gaziantep yangın. 08 haziran 2020 pazartesi 15:58.

Post a Comment for "Gaziantep Orman Yangını - Gaziantep'te çıkan orman yangını söndürüldü | TRT Haber ... - İddiaya göre, keklik mahallesi'nin dağlık alanlarındaki orman bölgesinde bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı."